Διαχείριση Ακινήτων

Τώρα η DTH είναι τα «μάτια σας» στην περιουσία σας στην Ελλάδα, όπου και αν βρίσκεστε. Η συνεχής παρουσία μας στον χώρο των ακινήτων από το 1993, εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ολοκληρωμένης διαχείρισης των ακινήτων σας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Αναλαμβάνοντας την προώθηση ενός ακινήτου για πώληση ή μίσθωση, ερευνούμε πρώτα την τοπική κτηματαγορά και στην συνέχεια προβαίνουμε στην εκτίμηση της εμπορικής ή της μισθωτικής του αξίας  αντίστοιχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανάπτυξη Εμπορικών κέντρων

Από την "είσοδο" των εμπορικών κέντρων στην Ελληνική αγορά το 2005, η DTH έχει συνεργασθεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με τα περισσότερα από αυτά, Αthens Metro Mall, The Mall Athens, Golden Hall, Athens Heart, Mediterranean Cosmos, Pantheon Plaza, Skopje City Mall, The Mall of Cyprus, Kings Avenue Mall, Athienitis Group Nicosia Mall - (υπό κατασκευή).

Διαβάστε Περισσότερα

Ανάπτυξη Εμπορικών Αλυσίδων

Η συμβολή της DTH στον τομέα αυτό ξεκινάει από την ανάλυση και την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων της εξειδικευμένης δραστηριότητας του πελάτη, βάση των οποίων γίνεται ο στρατηγικός σχεδιασμός αρχικά και στην συνέχεια η έρευνα αγοράς.

Διαβάστε Περισσότερα